Welkom 
 Aanbod 
  Zoeken 
 Woonwens 
 Taxaties 
 Hypotheken 
 Verzekeringen 
 Contact 


Hypotheek

'De keuze van een hypotheek is belangrijk en een goed advies kan u veel geld besparen.’

Met gepaste trots kunnen wij terecht stellen, dat ons kantoor u vrijwel altijd de laagste rente tegen de beste voorwaarden biedt. Dagelijks worden door onze hypotheekadviseurs de diverse aanbiedingen van hypotheekverstrekkers en banken uit het gehele land vergeleken en de beste is net goed genoeg voor onze klanten.

Onze werkwijze en onafhankelijke positie in relatie tot vrijwel alle hypotheekverstrekkers en banken
in ons land, stelt ons in staat u de beste aanbieding te doen.

 

Onze adviseurs beantwoorden al uw vragen (zoals bijvoorbeeld het maximaal te verkrijgen bedrag, de reële kosten voor uw huis, de maandlasten of wat u terug krijgt van de belasting) en staan u altijd ter beschikking. Dus ook als de woning of het bedrijfspand niet via ons gekocht is, of bij wijziging of verhoging van de bestaande hypotheek.

Verbouwen of verhuizen?

Zijn uw woonwensen de laatste tijd veranderd? Wilt u voor de eerste keer een huis kopen? Of hebt u een ander huis op het oog? Twijfelt u misschien nog tussen huren en kopen? Hebt u al plannen voor een verbouwing?

Wat uw wensen ook zijn, onze hypotheekadviseurs zijn uw gesprekspartners op een breed financieel terrein. Dat kan met de aankoop van uw huis te maken hebben. Hoeveel u maximaal kunt lenen, wat bent u straks kwijt per maand, hoe benut u uw fiscale mogelijkheden optimaal, welke soort financiering is voor u het voordeligst.


Uw beste advies is onze uitdaging

Een goed advies is essentieel bij de belangrijke keuze van uw hypotheek.
Wij hebben een onafhankelijk bemiddelende rol tussen onze klanten en de geldverstrekkers. Deze onafhankelijke positie stelt ons in staat u deskundig en objectief een aantal alternatieven op rij te zetten en hierbij een hypotheek te zoeken tegen de laagste rente en de gunstigste voorwaarden. Samen met u bespreken we de voor -en nadelen van de verschillende mogelijkheden in heldere taal. Zo gaan we samen met u op zoek naar de voor u perfect passende hypotheek voor nu en in de toekomst.
Wij begeleiden u graag vanaf de eerste oriëntatie tot het passeren bij de notaris.

Bereken HIER uw maximale hypotheek